Fri fragt ved ordre over 399,-

Besøg butikken på søndergade 12, 1 sal – 8700 Horsens

Lille gave med på alle ordre

Besøg butikken på søndergade 12, 1 sal – 8700 Horsens

Fri fragt ved ordre over 399,-

Lille gave med på alle ordre

Konto

Ønskeliste

Kurv

Kontakt

Konto

Ønskeliste

Kurv

Kontakt

Konto

Ønskeliste

Kurv

Kontakt

Om klinkken

Beauty skin Horsens klinik er et hyggeligt sted, hvor du kommer i centrum. Hos os får du 100% opmærksomhed og fulde fokus i det tidsrum, hvor du er i behandling. Vi afstemmer dine forventninger, og kommer med råd og vejledning til netop hvordan din hudtype plejes og vedligeholdes bedst. Det er vigtigt for os, at give kunden en unik oplevelse, hvor man trygt kan lade sin behandler tage kærligt hånd om sig.

Ansigtshuden er den mest udsatte del af kroppen. Dagligt udsættes ansigtet for vind og vejr, skiftende indemiljøer og alderspåvirkninger. Derfor er det vigtigt for os alle at passe og pleje sit ansigt. Det handler om at give huden den rette pleje og næring i hverdagen og ønsker du at være særligt god ved din hud er en ansigtsbehandling et fantastisk supplement.

For at yde bedst mulig service for vore kunder, er vi i konstant udvikling med vore produkter og behandlingsformer. Vi forhandler DermaOxy, Vievic cosmetics (Japansk) og Troiareuke koreansk nr. 1 brand. En komplet serie af hud- og kropsprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at kunden altid er i trygge og professionelle hænder.

Kom ind og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for lige netop din hud.

Min historie

Mit navn er Hong Duong, og jeg er indehaver af salon Beauty Skin Horsens!

Jeg kom til Danmark som 13-årig, og jeg ved ikke om den store klimaforandring og min pubertet var årsag til, at min hud gik fuldstændig amok, således at jeg var plaget af akne i svær grad.

P. g. a. min sensible hud begyndte jeg at udforske forskellige hudpleje rutiner og det var der fra, at min interesse for hudpleje og plante baseret hudplejeprodukter begyndte!

Jeg har været i hudplejebranchen siden 2003! Når jeg engang i mellem besøgte min familie i Vietnam, da kunne jeg se, hvordan K-Beauty havde taget markedet med storm over alt i landet.K-Beauty kunne ses alle vegne i Vietnam, så jeg begyndte at udforske de koreanske produkter, som ofte viser sig at være baseret på urter og planter.

Jeg beundrer den store udvikling indenfor skønhedsprodukter. De koreanske kvinder går meget op i deres hudpleje, de bruger gerne 10 step i deres hudpleje rutine!

Mit mål er at bringe denne unikke viden med hjem til os her i landet, således at vi kvinder med disse enkle hudpleje rutiner, vil få en smukkere hud med personlig glød – uden problemer!

Scroll til toppen

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os her.
Du er også meget velkommen til at ringe på +45 22 58 75 79 
Du er også velkommen til at skrive en mail på info@beautyskinhorsens.dk